Nelly news direct to your email:
|
|||||||
| Notices |
Polski ![]() |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#251 |
|
Copper member
![]() |
Re: Polish thread...
Cześć! Właśnie wr?ciłam.
Chyba sporo mnie ominęło, co? U was wszystko ok? Jak tam koniec wakacji? Widzę tu małe zamieszanie ![]() |
|
|
|
|
#252 |
|
a.e.i.o.u
![]() Join Date: 12th Jul 04
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja nie chce do szkoly
ale trzeba wierzyc,ze bedzie dobrze i tego wam tez zycze i jeszcze powodzenia na maturze Wczoraj (chyba) wyslalam emaila do Mtv classic czy jest mozliwosc powtorzenia programu Becoming Nelly Furtado. Narazie nie otrzymala odpowiedzi,ale mam nadzieje,ze bedzie pozytywna. |
|
|
|
|
#253 |
|
Guest
|
Tez mam taka nadzieje.
Dopiero przedwczoraj do mnie dotarlo, ze to juz koncowka wakacji. Tak dziwnie sie z tym czuje. Witaj Jagodka, cos dlugo wypoczywalas. Mam tylko nadzieje, ze teraz masz duzo sil na ten rok. ![]() |
|
|
#254 |
|
Copper member
![]() |
Nie, nie mam w og?le sił, myśl o maturze od razu mnie osłabia
No ale właśnie, trzeba wierzyć, że będzie dobrze. (Chyba tylko to mi pozostało)A dzisiaj przez Nelly złapałby mnie kanar. Tzn. złapał mnie ale puścił... ufff. |
|
|
|
|
#255 |
|
Accidents don't happen
![]() |
oh, żałujący! musiałam przepuścić waszą odpowiedź, Kamil! Yeah, tam jest bardzo r?żnica! Ten translator wydaje się wciągać!
![]() Ale to musi być zabawne czytać! Translaton: Oh, sorry! I must have missed your reply, Kamil! Yeah, there is quite a difference! This translator seems to suck! ![]() But it must be funny to read! Jak leci! ![]() |
|
|
|
|
#256 |
|
Guest
|
W porzadku.
A jak Ty sie czujesz? To jest rzeczywiscie niesamowicie zabawne, czytac Twoje posty (ten od Jana tez byl smieszny). One sa tak niesamowicie dziwnie gramatycznie, ze tylko smiac sie chce. Tlumaczenie/Translation: I'm all right. How are you? It is really very funny to read your posts (the Jan's one was also amusing). They're so indescribably gramatically strange, that I can't resist laughing. Czy tylko ja mam takie wrazenie? Nikt nie chce wdac sie w zabawna pogawedke? |
|
|
#257 |
|
Nelly Furtado Fan
![]() Join Date: 27th Sep 04
![]() |
ja to tylko czytam i się śmieje
![]() :laugh:
|
|
#258 |
|
a.e.i.o.u
![]() Join Date: 12th Jul 04
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co tam u was ? Jakos sie nie denerwuje przed szkola. W koncu to normalna kolej rzeczy i postanawiam w tym roku sie troche przylozyc do nauki. Jak tam Kamil przed wyjazdem?
|
|
|
|
|
#259 |
|
Guest
|
W porzadku, tylko mam dosc malo czasu - pakowanie, pozegnania, itp.
A Wy w sumie nie macie sie czego bac, bo te cztery dni to dla Was beda w sumie prawie jak wolne, moze jedynie w piatek czas bedziecie mialy bardziej zagospodarowany. A potem pierwszy tydzien to zapoznanie z programem nauczania, wiec tez dosc przyjemnie. ![]() |
|
|
#260 | |
|
Copper member
![]() |
Ooo Kamil bo Ty wyjeżdżasz już... Te wakacje tak szybko zleciały, że ich prawie nie zauważyłam. To się trzymaj, r?b zdjęcia
i tam nie rozrabiaj, żeby cię do Polski nie odesłali hehe. To m?j ostatni rok w LO... kiepsko ale co tam. Nie martwcie się, za 303 dni zn?w będą wakacje! Quote:
EDIT: http://media.putfile.com/mandaryna2/ ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg
|
del.icio.us
|
StumbleUpon
|