Nelly news direct to your email:
|
|||||||
| Notices |
Polski ![]() |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#41 |
|
Copper member
![]() |
Re: Polish thread...
Kamil chodzi Ci może o słowa "Change is the most important element in life" albo coś w tym stylu, bo pewnie coś pokręciłam
Ktoś miał tą sygnaturę ale nie pamiętam kto. Ja też bym chciała mieć w przyszłości możliwości, żeby podr?żować. A języki to jedyne przedmioty kt?rych naprawdę chce mi się uczyć i uczę się ich dla siebie. |
|
|
|
|
#42 |
|
Guest
|
No właśnie, o te słowa mi chodziło. Pr?bowałem ich szukać, ale nie znalazłem. A bardzo mi się podobają. To jak taka dewiza życiowa.
A widzę, że tu wszyscy mają zainteresowania lingwistyczne . Fajnie! Zresztą chyba jasne jest, że musimy choć trochę lubić angielski, skoro tu piszemy. |
|
|
#43 |
|
a.e.i.o.u
![]() Join Date: 12th Jul 04
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Widze,ze sie niezla dyskusja zaczela.Ja właściwie nie mam zamiaru wyprowadzac sie z Polski. Moze jestem dziwna,ale kocham ten kraj za jego orginalnosc,za taka opinia jaka ma na swiecie ^^,za dzielnosc i upor podczas wojen i w ogole za wszystko.
Wracajac do jezykow to u mnie zainteresowanie danym jezykiem pochodzi od idoli. Nie wiem czy w też tak macie.Jedynym wyjatkiem od tej zasady jest francuski,ktorego nie znosze. |
|
|
|
|
#44 |
|
Guest
|
U mnie zaciekawienie językiem zaczyna się kiedy go słyszę. Nie ważne, czy m?wi nim jakaś ważna dla mnie osoba, po prostu słucham go i wiem, że mi się podoba. Co do francuskiego - bardzo lubię ten język! Jest też taki melodyjny. Zacząłem się go uczyć już w gimnazjum (dodatkowo) i zawsze bardzo mi się podobał.
|
|
|
#45 |
|
Nelly Furtado Fan
![]() Join Date: 27th Sep 04
![]() |
Ja rowniez kocham jezyki obce, ale moje zainteresowanie nimi wzielo sie raczej z tego, ze sporo podrozuje (ahh jak to jest cudownie miec rodzine na calym swiecie
)Magda < umowa stoi ![]()
|
|
#46 |
|
Guest
|
No i zaczęła się druga połowa ferii... A jeszcze teraz mam tak dużo pracy. Ale fajnie jest
! Do mojego rodzinnego miasta Nelly chyba jednak nie przyjedzie, więc ja nie mam się gdzie wpraszać .Ah, Ula, widziałem w jakimś sklepie internetowym płytę Juanesa, ale byłaby ściągana na zam?wienie, a do tego co najmniej dwa razy drożej (jak nie więcej). Czyli praktycznie odpada, bo może się tam coś pozmieniać, nie być tego w hurtowni zagranicznej z kt?rej to sprowadzają, itd. Jesteśmy więc na jakiś czas zdani na brak jego płyt. |
|
|
#47 |
|
a.e.i.o.u
Nie możecie kupić jego płyt na ebay albo coś w tym stylu tam napewno sa. Oczywiscie narazie trzeba sciagac z internetu,ale to tez nie jest najgorzej
|
|
|
|
|
#48 |
|
Nelly Furtado Fan
![]() |
Ja rowniez widzialam plytki Juanesa w sklepie internetowym, ale zeby zamowic trzeba:
1) być stalym klientem 2) zaplacic mn?stwo kasy Tragedia.... Mone, ja niestety nie mam konta na ebay....a gdybym nawet miala, nie moglabym sie opanowac, widzac te rozne gadzety z Nelly haha a Wy macie konto na ebay? Ja kupuje tylko u nas, na rodzimym allegro ![]()
|
|
#49 |
|
a.e.i.o.u
Nie mam konta na ebay,ale bardzo bym chciała tak samo nie mam na allegro. Może niedługo sobie założe zaczne kupować sobie rzeczy z Nelly i nie tylko. Chciałam się was zapytać jakie macie zbiory z Nelly.Moja lista jest dość mała:
Płyty: "Folklore" "Whoa,Nelly!" Single: "Try" "Forca" "Powerless" I jakieś ścinki z gazet |
|
|
|
|
#50 |
|
Nelly Furtado Fan
![]() |
Ja posiadam obie plyty, a z singli : "Shit on the radio", "Forca", "Try". Zbieram tylko te single, na ktorych sa video. A gazet z Nelly nie zbieram ;-)
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg
|
del.icio.us
|
StumbleUpon
|
Google
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |