Nelly news direct to your email:
|
|||||||
| Notices |
Polski ![]() |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 |
|
a.e.i.o.u
![]() Join Date: 12th Jul 04
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Polish thread...
Polski jest malo znanym jezykiem i chyba to ich by moglo zainteresowac. Ja jestem za takim tematem chociaz wiadomo,ze sie i tak polskiego nie naucza ^^
|
|
|
|
|
#22 |
|
Nelly Furtado Fan
![]() Join Date: 27th Sep 04
![]() |
jesli chodzi o mnie mysle, ze taki temat jest zbedny:> co innego hiszpanski czy francuski
![]()
|
|
#23 |
|
Guest
|
W sumie to dla mnie nie jest problemem stworzenie takiego czegoś i aktywne uczestniczenie w uczeniu
, ale chyba nie znajdzie się zbyt wielu chętnych. Pogadam o tym jeszcze z moimi znajomymi z BITS, a Wy najlepiej popytajcie swoich. Wtedy będziemy wiedzieli czy w og?le jest zapotrzebowanie na taki kurs... |
|
|
#24 |
|
Copper member
![]() |
No właśnie najpierw musimy się zorientować kto by sie chciał uczyć, ale jak ich nauczyć wymowy?
Ale fajnie mozemy tu wszystkich obgadywac i nikt sie nie skapnie haha Nie no zaaaart ![]() |
|
|
|
|
#25 |
|
a.e.i.o.u
Wlasciwie fajnie,ze polski jest tak malo znanym jezykiem. To nadaje nam orginalnosci
|
|
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
Tak... Możemy sobie rozmawiać swobodnie, bo i tak nikt nie zrozumie. Nie żebym chciał kogoś obgadywać, ale chodzi raczej o pewnego rodzaju komfort psychiczny. Nie sądzę, żeby ktoś nauczył się polskiego, więc nie musimy się obawiać, że to co tu piszemy szybko się rozniesie
. A jednocześnie pewnie intrygujemy innych. Zabawne uczucie! |
|
|
#27 |
|
Guest
|
Coś się pusto zrobiło na forum. Tzn. mało post?w i ożywionych dyskusji... A jak tam ferie zimowe? Bo moję się właśnie zaczęły.
|
|
|
#28 |
|
Nelly Furtado Fan
![]() Join Date: 27th Sep 04
![]() |
Wlasnie, co tu tak cicho?
![]() OO Kamil, to cudownie masz. U mnie ferie dopiero za 2 tyg buuu Ale planuje już jakas mala wycieczke sasa:>
|
|
#29 |
|
Copper member
![]() |
Ja tam nie mam ferii. Dopiero za 2 tyg, ale i tak nic nie planuje bo nic mi sie nie chce robic. Najchętniej to bym spała.. i nic wiecej. (Nie no chciałabym bardzo wyjechać do Niemiec, może się ktoś wybiera? A jak nie w ferie to może na wakacje? Macie tam znajomych?
) I mam wszystko w du.. szczerze mowiac.. Nie dosc, ze szkola mnie dobija, to jeszcze moja siostra sie wyprowadza z domu w lutym... a ja wcale tego nie chceeee No dobra koniec tych moich smut Jak myślicie, czy Nelly kiedykolwiek przyjedzie do Polski? Jak wam się podobają te stare kawałki Nelly z Tallismanem i Nel*? (Trippin', Like, Weather Blues, Waitin' 4 The Streets itd) Słyszeliście je wcześniej? Ja słyszałam tylko po kawałku, bo nigdzie nie mogłam znaleźć całości. A "Waitin' 4 The Streets" to chyba pierwszy kawałek jaki nagrała Nelly czy coś takiego. Wiem że miała wtedy 16 lat. Nieźle co? ![]() |
|
|
|
|
#30 |
|
a.e.i.o.u
U mnie ferie rozpoczynaja sie 14 lutego,szkoda,ze tak pozno. Co do piosenek Nelstar* to słyszałam trzy: "Like" ,"Weather Blues" i mam jeszcze jedna na kompie tylko nie wiem jaki ma tytul ^^
Ps. Jagodka wszystko bedzie dobrze |
|
|
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg
|
del.icio.us
|
StumbleUpon
|
Google