Nelly news direct to your email:
|
|||||||
| Notices |
Polski ![]() |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#161 |
|
Guest
|
Re: Polish thread...
W sumie to nie pamiętam dobrze tego występu. Nie była to Dominika K.? Maciek też jest dość ciekawy, choć nie lubię muzyki jaką zamierza grać, więc preferuje jednak Sławka. A co sądzicie o Karolinie?
|
|
|
#162 |
|
Copper member
![]() |
Nie wiem kt?ra to Karolina
Ale za to wiem, że muszę się nauczyć mapy politycznej całego świata na jutro.... Macie jakieś swoje SKUTECZNE sposoby na uczenie się? Albo może lepiej na to jak się skoncentrować? Bo ja mam z tym duuuże problemy. (z koncentracją) Już nie wiem co mam ze sobą zrobić... Ble |
|
|
|
|
#163 |
|
Nelly Furtado Fan
![]() Join Date: 27th Sep 04
![]() |
uuuu:> a ja mam mape Europy na srode:> wszystkie polwyspy, rzeki, zatoki...ble
i nie mam zadnych specjlanych sposobow na uczenie sie, no, moze jedynie zaznaczam najrozniejszymi pisakami wazne rzeczy ![]()
|
|
#164 |
|
a.e.i.o.u
![]() Join Date: 12th Jul 04
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie mam zadnych sposobow. Najczesciej ucze sie przed snem. Jutro i w piatek mam wolne znaczy musze isc do szkoly,bo mam festiwal filmowy. Dwa dni ogladania filmow i zajecia na ten temat zwiazane. Podobno ma byc Jolanta Fraszynska.
Wracajac do Idola to Karolina miala taka fajna specyficzna barwe,ale jej zachowanie bylo ... tez specyficzne ![]() |
|
|
|
|
#165 |
|
Guest
|
Nieźle, tyle wolnego! A i ciekawe doświadczenie, poznać Jolantę Fraszyńską (nie osobiście, ale zawsze). Co do Karoliny - zgadzam się z Tobą, Mone.
![]() |
|
|
#166 |
|
a.e.i.o.u
Jola okazla sie normalna i mila kobieta. Niestety nie mam ani zdjecia ani autografu.
|
|
|
|
|
#167 |
|
a.e.i.o.u
Pustke,pustke widze. Cos zatrzymal sie ten topic. Co u was? Jak minal weekend ?
W te sobote co byla miala isc na koncert,ale nie wypalilo. Za to wybralam sie na Star Wars. |
|
|
|
|
#168 |
|
Guest
|
Mi jeszcze nie udało się wybrać na "Gwiezdne Wojny". Może w piątek p?jdę, zobaczę jeszcze. Chociaż chętnie bym to zobaczył, w końcu to już ostatnia część serii. A teraz, nareszcie, długi weekend!
|
|
|
#169 |
|
a.e.i.o.u
Wolnosc !!! szkoda,ze tylko na cztery dni,ale niedlugo wakacje
Jak tam oceny na koniec roku?? |
|
|
|
|
#170 |
|
Guest
|
W sumie to teraz bardziej myślę o przedmiotach, kt?rych będę potrzebował w przyszłym roku, niż skupiam się na dobrej średniej. Nawet jej sobie nie liczyłem. W przyszłym tygodniu jeszcze pięć sprawdzian?w (choć dwa oficjalnie są tylko kartk?wkami), p?źniej kilka następnych i do tego teraz będziemy dostawać oceny z tych, co były niedawno. Trudno więc teraz coś stwierdzić. Wszystko gł?wnie przez matury, tak to jest.
![]() A jak u Was? |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg
|
del.icio.us
|
StumbleUpon
|
Google
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |