Nelly news direct to your email:
|
|||||||
| Notices |
Polski ![]() |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Nickel member
![]() Join Date: 17th Jan 08
![]() |
Nelly w Polsce - lipiec 2008
Hey,
dobra wiadomosc dla fanow Nelly - czyli nas Nic na niebie nie wskazywalo a tu taka niespodzianka - Nelly w pierwszej polowie lipca wystapi w Poznaniu. http://www.cgm.pl/aktualnosci/wyswie..._NEWS=30820288 Na 100% bede!!! Monika |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nel U R my Star 4ever
![]() |
Re: Nelly w Polsce - lipiec 2008
Ja tam raczej nie będę chociaż kto wie???
Mieszkam daleko od Poznania, koło Wadowic... W sumie to mogłaby też wpaść do Wadowic albo do Krakowa, nie? Ale by było super!!! Ale nie cieszmy się tak bardzo jeszcze bo to narazie plotka! Oby się potwierdziła!!! Nelly mogłaby zrobić takie wschodnioeuropejskie tour, prawda? I np. odwiedzić w Polsce Poznań, Kraków, Warszawę. I może Wadowice ...
|
|
|
#3 |
|
Nel U R my Star 4ever
![]() |
Monika zróbmy coś z tym polskim forum bo prawie nikt tu nie gada. Chociaż my o czymś porozmawiajmy bo normalnie wstyd jakimi pustkami świeci. Masz jakieś ciekawe newsy o Nel oprócz koncertu w Polsce? Trzeba zacząć jakiś temat
.
|
|
|
#4 |
|
Nelstar Fan
![]() Join Date: 21st Dec 07
![]() |
Fajnie by było, choć Nelly już Get Loose Tour zakończyła
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nelstar Fan
![]() Join Date: 21st Dec 07
![]() |
Znalazłam coś ciekawego:
'W wywiadzie dla World Entertainment News Network piosenkarka opowiedziała, dlaczego jako nastolatka przestała rapować: "Zaczęłam rymować w wieku 14 lat i pierwszym chłopakiem, który złamał moje serce był inny raper" - zwierza się Furtado. "Zerwał ze mną na przystanku, gdy czekaliśmy na autobus. Gdy powiedział, że to koniec rozpłakałam się. Wtedy przestałam rapować i przez kolejne sześć miesięcy pisałam o nim rzewne piosenki"." |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nel U R my Star 4ever
![]() |
Wiem coś o tym też lubię pisać rzewne piosenki gdy jestem zła... Nawet jest tutaj jedna na Let your creativity flow
. No i wiersze . Masz coś jeszcze ciekawego? A wracając do tour: przecież nie była we wschodniej Europie, więc może zrobić Get Loose wschodnioeuropejskie .
|
|
|
#7 | ||
|
Nelstar Fan
![]() Join Date: 3rd Sep 07
![]() |
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nel U R my Star 4ever
![]() |
Sławeczku
może i biadoliłam, ale mieszkam pod Wadowicami, to jest z deczka daleko od Poznania. Po pierwsze u nas z finansami krucho więc kto mi taki wypad zasponsoruje, po drugie kilka miesięcy temu miałam wypadek, po którym ledwo uszłam z życiem, więc rodzice trochę sie boją puścić mnie samą.
|
|
|
#9 |
|
Nelstar Fan
![]() |
Rozumiem, kasa jest ważna, wiem bo sam nie mam jej zbyt dużo. Całe szczęście, że żyjesz Lidko.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nelstar Fan
![]() |
Na polskich portalach muzycznych pojawiły się wiadomości o bardzo prawdopodobnym występie Nelly w Polsce w Poznaniu w okolicach 10 lipca.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg
|
del.icio.us
|
StumbleUpon
|