Nelly news direct to your email:
|
|||||||
| Notices |
Polski ![]() |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 | |
|
Nickel member
![]() Join Date: 17th Jan 08
![]() |
Re: Nelly w Polsce - lipiec 2008
Quote:
Jeszcze tydzien temu troche w to nie wierzylam - sadzilam ze to plotka - no i kupilam bilet do Drezna A tu taka niespodzianka - TO CHYBA PRAWDA - Nelly jednak wystapi w Polsce!!! |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nelstar Fan
![]() Join Date: 3rd Sep 07
![]() |
Zrezygnujesz z Drezna dla Polski, czy może pojedziesz tu i tu? Ja osobiście rok temu nawet bym się nie zastanawiał, ale teraz nie chce mi się jechac na koncert.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Nickel member
![]() |
Quote:
Co do koncertu w Polsce to raczej sie nie pojawie - brak czas, kasa (sporo wydam na Drezno) etc. W koncu ponoc koncert bedzie przed samym Dreznem badz tuz po... wiec byloby to bezsensu z mojej strony. Nie zaluje decyzji bo ponoc bilety na Poznan beda tanie - wiec nie tylko fani Nelly sie pojawia ale i smietanka "antytowarzyska" co moze nie gwarantowac dobrego show. Poza tym w Niemczech wystep Nelly moze byc bardziej doprecyzowany pod wzgledem sprzetu etc. Czemu rok temu bys sie nie zastanawial a teraz nie chcesz jechac? Skoro nie byles na zadnym koncercie Nelly a jestes jej fanem to chyba powinienes skorzystac z tej okazji ze bedzie u nas w Polsce. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Nelstar Fan
![]() Join Date: 29th Jul 07
![]() |
rmf
http://www.rmf.fm/fakty/?from=rss&id=134133 Onet.pl 11 lipca Nelly Furtado zaśpiewa na poznańskiej Malcie. Jak donosi RMF, bilety na koncert w Poznaniu będą kosztowały od 65 do 95 złotych. 5 złotych z każdego biletu ma pokryć ekologiczne koszty koncertu, wywóz śmieci czy zużycie prądu. Ostatnim jak dotąd wydawnictwem Kanadyjki jest DVD "Loose: The Concert", które miało premierę pod koniec listopada ubiegłego roku nakładem wytwórni Universal Music Polska.
|
|
|
#15 |
|
Nelstar Fan
![]() Join Date: 3rd Sep 07
![]() |
Przez ten rok znudziło mi się słuchanie bez przerwy tych samych utworów Nelly, teraz zwyczajnie nie mam ochoty jechac bo z pewnością dobrze bym się tam nie bawił. Poczekam do następnej płyty.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Nickel member
![]() |
Quote:
No i przyznam ze rzadko robie sobie przerwe sluchajac kogos innego No ladnie dzisiaj RMF FM podalo informacje ze Nelly bedzie w Poznaniu 11 lipca - bilety po 80 i 95 zl. Chyba mam pecha - moglam sie wstrzymac z kupnem biletow do Drezna Pocieszam sie tym ze tam moze byc lepsze show a tu w Polsce przez to ze beda tanie bilety nie stawia sie tylko fani Nelly ![]() Choroba... No coz mi tam sie nie nudza piosenki Nelly! |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Nel U R my Star 4ever
![]() |
Quote:
. Czyli koncert już jest pewny? Czyli bilety po 95 to te najlepsze miejsca? Bo może jednak pojadę . Ale nie chce zapeszać. Narazie dyskutuje z rodzicami .
|
|
|
|
#18 |
|
Nickel member
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Nel U R my Star 4ever
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#20 |
|
Nel U R my Star 4ever
![]() |
Uno momento! Dlaczego na jej oficjalnej stronie nie ma nic o koncercie w Polsce?
|
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg
|
del.icio.us
|
StumbleUpon
|
Google
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |