Nelly news direct to your email:
|
|||||||
| Notices |
Polski ![]() |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Copper member
![]() Join Date: 2nd Jul 08
![]() |
Re: Nelly w magazynie Machina!!!
Nie bylem w Wadowicach wiec nie wiem jak tam jest. Moze pojade w tym roku xD
Ale skoro wystapila w Poznaniu a nie w stolicy naszego kraju to moze wystapic nawet w Wadowicach. ;] Ja bym chcial jej koncert w Warszawie
|
|
|
#12 |
|
A really BIG fan of Nelly
![]() Join Date: 4th May 08
![]() |
Na interii i innych portalach było napisane, że jest to pierwszy i JEDYNY koncert tej gwiazdy w Polsce.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Copper member
![]() Join Date: 17th Jan 08
![]() |
Quote:
Skad moga wiedziec co bedzie za rok lub dwa. Nelly wyda kolejna plyte i bedzie kolejna trasa koncertowa. Wiec moze i do Polski zawita. Wszystko zalezy ile teraz ludzi pojawi sie na jej koncercie. Jak bedzie slabo to nie przyjedzie bo organizatorom sie nie bedzie oplacalo. Zobaczymy za tydzien ![]() Wierze ze jeszcze do nas wpadnie ![]() M |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Nel U R my Star 4ever
![]() |
Quote:
. Sam czytałeś napewno wywiad dla Wirtualnej Polski. Nelly powiedziała że jest szczęśliwa że przyjeżdża do nas. Więc dlaczego miałaby tego nie powtórzyć ? Jeszcze to można rozumieć tak że jedyny w Polsce podczas tej trasy koncertowej. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
is hard to handle
![]() Join Date: 1st Feb 04
![]() |
Artykul byl naprawde ciekawy, fajny krotki przeglad calej dotychczasowej kariery. Glownie to dzieki temu artykulowi w koncu zdecydowalem sie pojechac na koncert.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Copper member
![]() Join Date: 17th Jul 08
![]() |
A dlaczego głównie dzięki niemu nie podobają ci sie piosenki czy co??? Ogólnie artykuł fajny.Ale tak naprawde to mi w tym artylkule nie podobało mi sie to zdjęcie co Nelly niby trzymała zdjęcie Matki Teresy z Kalkuty.A pod nim podpis przcierz ja nie jestem Matką Teresą czy coś takiego.A czy Nelly kiedykolwiek coś takiego powiedziała???Jakoś nie wierze???
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Copper member
![]() Join Date: 17th Jan 08
![]() |
Quote:
Wywiad pewnie zostal skopiowany (zakupiony i przetlumaczony) z innej zagranicznej gazety - nie sadze zeby Nelly Machinie udzielila tego wywiadu. |
|
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
is hard to handle
![]() Join Date: 1st Feb 04
![]() |
Quote:
Quote:
.A taka wypowiedz Nelly zdaje mi sie ze juz gdzies czytalem. Zreszta w internecie tez jest http://www.macleans.ca/article.jsp?c..._132446_132446 |
||
|
|
|
|
|
#19 |
|
Copper member
![]() Join Date: 17th Jul 08
![]() |
A ja szczerze mówiąc interesować się tak naprawde Nelly zaczołem się interesować w kwietniu tego roku.Wtedy usłyszałem pierwszy raz piosenke Give It To Me(Na niemieckiej Vivie).Najbardziej w tej piosence spodobał mi sie wokal i wygląd Nelly Furtado.Często lubie oglądać ten teledysk ponieważ w nim podobał mi sie styl Nelly(w bluzie)i fryzura oraz miny jakie robił w tym teledysku Timbaland.Następnie wpisałem sobie najpierw nazwe teledysku w YouTube.A później współwykonwaczynie tego numeru czyli Nelly Furtado.Tam zobaczyłem wszystkie teledyski i zakochałem sie w piosenkach Nelly.Głównie All Good Things,Promiscous,Maneater.Lubiłem oczywiście wcześniejsze piosenki Nelly.Turn off the light bardzo lubiłem lecz nie interesowałem sie wokonwczynią jej.Tak samo przy piosence Forca.Była ona Hymnem Euro 2004.Gdy przypominam sobie te mistrzostwa odrazu kojarzy mi się Forca.Troszke sie rozpisałem może nie na temat ale napisałem całą prawde.
P.S A może stworzyć taki temat w którym każdy kto by chciał napisał by jak zaczeło sie jego "fanostwo' do Nelly Furtado??? Last edited by NFF<-Ante->; 20th Jul 08 at 22:01. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg
|
del.icio.us
|
StumbleUpon
|
Google