Myślę że jak chodzi o informację na temat domniemanej ciąży Nelly, to nie jest ona prawdziwa.
P.S. Fakt, musimy zacząć pisać bo są pustki na polskim forum.
Hej!!! Polacy!!! Piszmy tu coś bo normalnie obciach!!! To forum jest od ośmiu lat, a polskich tematów zaledwie kilka... Wymyślmy jakiś ciekawy temat i piszmy!!! Ostatnio słyszałam, że Nelly jest w ciąży, widziałam nawet nagranie-miała większy brzuszek na nim. Czyli to prawda! Lol!
Myślę że jak chodzi o informację na temat domniemanej ciąży Nelly, to nie jest ona prawdziwa.
P.S. Fakt, musimy zacząć pisać bo są pustki na polskim forum.
Nel jest w ciąży. Na pewno. Z resztą, sama zobacz:
http://www.burninthespotlight.com/fo...ut-video-18637
I? Tylko mi nie mów, że przytyła, bo nie tak się wygląda jak trochę pójdzie w boczki.
No ja nie mogę, ale pomogłam - dalej nic tu nie piszemy! Co ja mam sama do siebie nawijać? Zacznijmy jakiś ciekawy temat... Jak myślicie, jaka będzie nowa płyta Nelly? Słyszałam, że piosenki na niej będą po portugalsku i hiszpańsku. Nie wiecie jak będzie się nazywała i kiedy Nel ją nagra?
Wstawię na forum dość stary news z 13 lipca 2004 bardziej w formie ciekawostki.
Nelly Furtado wściekła się na dziennikarza, który wypytywał ją o jej przyjaźń z Chrisem Martinem.
Piosenkarka miała z wokalistą grupy Coldplay krótki romans, który zakończył się jeszcze zanim Martin poznał swoją obecną żonę Gwyneth Paltrow. Obecnie zarówno Nelly, jak i Chris są rodzicami i mają własne rodziny, więc na pytanie reportera, czy nadal utrzymują ze sobą kontakt, Furtado odpowiedziała wesoło: "Oczywiście, ciągle ze sobą rozmawiamy", jednak zupełnie straciła cierpliwość, gdy usłyszała pytanie, czy gawędzi z Gwyneth o macierzyństwie. "Pewnie wydaje ci się, że jesteś bardzo dowcipny", warknęła wokalistka.
Pierwsze słyszę o tym że mieli romans. Ale wracając do dziennikarza to jej reakcja była prawidłowa. Też nie znosze wścibskich ludzi.
Wścibstwo jest denerwujące, ale jakby się zastanowić to dziennikarz musi te cechę mieć.
Nie dziwie sie Nelly Furtado. Ona nalezy do tych gwiazd, ktore nie chcą zdradzac informacji z zycia prywatnego.
www.NellyFurtado.bloog.pl Twitter.com/www0jtek
GlosujNaNellyFurtado.bloog.pl BestLista.bloog.pl
Ona nawet nie zachowuje się jak gwiazda - jest jak zwykły człowiek. I dobrze!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)